26 mayo, 2020

Bàsquet Canyelles 70-62 C.B. TORREFARRERA «A»

El Sènior Femení «A» va perdre a casa del Bàsquet Canyelles. El partit va començar de manera favorable per les locals ja que gràcies al seu bon joc interior van poder agafar la primera renta del partit en el marcador 24-19. El segon quart les de Torrefarrera van aconseguir mantenir el ritme de les locals i van retallar diferències fins arribar al 36-33 a la mitja part.

A la represa del match l’intercanvi de cistelles va ser constant i això no va beneficiar a les noies de Torrefarrera que intentaven capgirar el marcador però no ho van arribar a conseguir. En el darrer i últim quart les locals van augmentar la seva duresa defensiva i això va que anotar no sigues fàcil a més a més les de Torrefarrera van entrar ràpid en bonus i això va permetre a les locals sentenciar el partit gràcies als tirs lliures.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *