26 mayo, 2020

C.B. TORREFARRERA «A» 53-45 C.B. Roser

El Sènior Femení «A» guanya a casa contra el C.B. Roser en un partit molt igualat. El partit va començar molt bé per les locals que amb una bona defensa aconseguien posar-se per davant en el marcador amb una petita diferència de 5 punts però les visitants no van deixar d’insistir i al final del quart van deixar el marcador en 14-13. En el segon quart la igualtat va ser màxima un parcial de 9-9 reflectia el gran nivell defensiu dels dos equips sense que cap dels dos arribes a anotar més de 10 punts. A la mitja part el resultat era de 23-22.

A la represa del match les noies de Torrefarrera van sortir una mica més entonades que les rivals i això va fer que poguessín agafar una petita renta de 4 punts al acabar el tercer quart. En el darrer i definitiu quart les visitants no van baixar els braços i van intentar capgirar el marcador però la bona defensa col·lectiva i el control del rebot per part locals va fer que s’emportessín una victòria molt necessària.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *