26 mayo, 2020

Qbàsquet Sant Cugat 47-58 C.B. TORREFARRERA «A»

El Sènior Femení «A» guanya a casa del Sant Cugat. El partit va començar de manera força igualada tot i que les de Torrefarrera van poder obtenir les primeres avantatges les locals no deixaven que aquestes fossin gaire grans al final del primer quart 10-15. El segon quart va seguir la mateixa dinàmica les locals intentaven capgirar el marcador però la distancia cada vegada era més amplia fins arribar al 20-30 a la mitja part.

En la represa del match les noies de Torrefarrera van realitzar una molt bona defensa que les hi va permetre recuperar pilotes i aprofitar-les en atac realitzant un parcial de 9-20. En el darrer i definitiu quart les locals no es van donar per vençudes i van intententar retallar diferències per endur-se la victòria però la diferència en el marcador era massa gran i la victòria se la va emportar les de Torrefarrera.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *