26 mayo, 2020

C.B. TORREFARRERA «A» 43-61 Sedis Efausa

El Sènior Femení «A» perd a casa contra el Sedis després de fer una bona primera part. El partit va començar de manera molt igualada amb un intercanvi de cistelles constant. El segon quart va seguir la mateixa tònica i tant Torrefarrerines com Urgellenques no deixaven que l’altre marxes en el marcador per tant a la mitja part el resultat era de empat a 28.

A la represa del match le de la Seu van pujar línies defensives i això va fer que les de Torrefarrera perdessín moltes pilotes que acabarien en cistelles fàcils realitzant un parcial de 7-21. En l’últim i definitiu quart la igualtat va tornar a estar present però ja va ser massa tard per tal de poder capgirar el marcador.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *