26 mayo, 2020

C.B. Cic 53-47 C.B. TORREFARRERA «A»

El Sènior Femení «A» perd a casa del líder. El partit va començar de manera igualada els dos equips anotaven però amb certa dificultat, tot i així les locals van poder agafar una petita renta de 4 punts (15-11). El segon quart va tenir la mateixa dinàmica i les defenses van ser més dures i el fet d’anotar era cada cop més difícil. A la mitja part el marcador era de 25-22.

A la represa del match les noies de Torrefarrera van deixar de controlar el rebot i això va fer que les locals poguessin ampliar la diferència en el marcador arribant al final del tercer quart amb un marcador de 43-32. En el darrer i definitiu quart les locals van començar molt fortes i amb molt d’encert ampliant la diferència als 15 punts en el marcador però les de Torrefarrera després d’un temps mort van reaccionar i es van posar a tant sols 4 punts amb opció de posar-se a 1 a falta de 30 segons però la pilota no va voler entrar i finalment la victòria es va quedar a casa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *