26 mayo, 2020

C.B. Lleida «B» 57-59 C.B. TORREFARRERA «A»

El Sènior Femení «A» guanya el derbi a la pista del C.B. LLeida. El Partit va començar de manera igualada ja que els dos equips van sortir amb moltes ganes i això es va veure en el primer parcial 14-18 a favor de les visitants que van tenir més encert. El segon quart va seguir la igualtat i aquest cop les locals més encertades que les de Torrefarrera feia que a la mitja part el resultat fos de 32-32.

A la represa del match les noies de Torrefarrera van imposar un ritme més alt al partit i gràcies a una molt bona defensa i control del rebot va fer que les locals només anotessín 6 punts, i així doncs ampliar la diferència en el marcador fins arribar a obtenir 9 punts d’avantatge. En el darrer i definitiu quart les de Lleida no es van donar per vençudes i van intentar per tot els mitjans capgirar el marcador però tot i el desencert de les visitants no va poder acabar de realitzar la remontada quedant-se a les portes d’una victòria important que es va emportar el C.B. Torrefarrera.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *