3 julio, 2020

CB Belloch 44-36 CB TORREFARRERA

Les noies del sènior femení b tenien un difícil compromís a la pista del Belloch aquesta jornada. Amb un equip amb baixes i amb la moral baixa, s’enfrontaven a un dels millors equips de la segona fase. Tanmateix, les noies van mostrar una imatge radicalment diferent a la setmana passada i van començar el partit disposades a reivindicar-se. En el primer quart va funcionar el joc colectiu, l’equip lluitava i del veia còmode i gaudint del partit. Llàstima que un augment de la intensitat defensiva va permetre al rival de ficar-se dins del partit.

A la segona part, amb tot per decidir, tots dos equips van tenir moments de més fluïdesa. Les de Torrefarrera van continuar lluitant fins a l’últim segon però és van veure superades per l’esforç físic i alguns errors que les van castigar en excès. L’equip es va sobreposar a les adversitats i va mostrar quin és el camí a seguir a partir d’ara.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *