3 julio, 2020

6a TROBADA d’ESCOLES (Vallfogona de Balaguer)

Aquest cap de setmana els nens i nenes de l’equip Premini Blau, disputaven la 6a trobada d’escoles a Vallfogona de Balaguer. En el primer partit ens enfrontàvem contra l’equip local, un rival molt superior físicament, que no li vam poder plantar cara , ja que vam arribar a la trobada molt adormits.

El darrer partit, disputat contra el C.B. Bellvís, va tenir una dinàmica totalment diferent a l’anterior, ja que des del primer minut del encontre es va poder veure un canvi d’actitud per part de tots els jugadors, fent una bona defensa individual que ens permetia recuperar pilotes i arribar a fer contraatacs. A més, es va fer un bon treball de joc col·lectiu amb un intercanvi de passes entre els jugadors i jugadores per trobar la millor opció de cistella.

Tot i un mal inici de trobada els nens i les nenes del Premini no es van rendir i es van posar les piles en el segon partit. Molt contents, sobretot, del canvi d’actitud demostrada en el darrer partit que ens serveix per seguir aprenent.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *