3 julio, 2020

C.B. Binèfar 65 – 39 C.B.TORREFARRERA

Partit on els catalans buscaven sortir de la mala cadena de partits mostrant mal joc contra el primer classificat de la lliga. El partit començava a favor del combinat aragonès, els de la Franja començaren amb un petit parcial de 4-0 els dos primers minuts, un partit on costava anotar, el Torrefarrera s’aniria mantenint dins el partit fins al minuts 5 del primer quart, on la pressió binefarenca faria que els segrianencs perdessin pilotes i el partit se n’anà als 24-10 al final del primer quart. El segon període començà a favor del Torrefarrera, primer fallaren 2 tirs lliures però seguidament anotarien una cistella després d’una dura penetració, el combinat aragonès anotaria un triple que els permetria agafar »carrerilla» i fent un parcial de 9-0 en tres minuts, el partit es tornà ràpid i per cada cop que el Torrefarrera anotava, en dos o tres segons el Binèfar ja estava atacant a l’altre costat, fet que generava un gran desgast als catalans. Els de la Franja acabarien anotant 20 punts per 12 dels del Segrià, posant el 44-22 a la mitja part.

La represa fou d’un altre color, el Torrefarrera augmentà la seva intensitat defensiva i en mig quart aconseguí que els locals només anotessin 4 punts, els verds però acabarien anotant-ne 9 contra els 5 dels jugadors visitants. Un triple a taulell a l’últim segon dels aragonesos deixarà el marcador del 3r període en 12-5. L’últim quart estava a punt de començar. El Torrefarrera va veure llum al quart anterior i enlloc de desfer-se i deixar de jugar seguiren apretant contra el líder augmentat la seva defensa, els contraatacs podien ésser aturats i a més, tot el desencert que havien patit durant el 3r quart semblava anar aminorant i per contra augmentant els punts, anotant dos triples i recuperant 3 pilotes en l’últim minut faria que el Torrefarrera maquillés el resultat d’un bon partit contra el líder imbatut de la lliga, sortint així de la cadena de mals resultats, posant doncs el 65-39 de marcador final.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *