3 julio, 2020

C.B. TORREFARRERA 72 – 22 C.B. Balaguer

Partit molt seriós on el Torrefarrera buscava col·locar-se a la primera posició per punts a favor i en contra. El partit començava molt intens per part dels del Segrià. jugaven rapid i efectiu, pressionant molt bé la línia de passe i recuperant moltes pilotes fet que fa que el primer parcial fos de16-3 a favor dels blanc-i-blaus. Després dels relleus, el Torrefarrera encarà apujà una marxa més el partit i jugant amb molta velocitat, efectivitat i aprofitant l’extrapass l’equip local anotà 27. Una bona defensa i pressió féu que els vermell i blaus no poguessin anotar cap punt. El partit aniria seguint una tònica general semblant. El Torrefarrera forçava molts errors en la passada baleguerina que feia que o anessin fora o el local pogués recuperar la pilota i córrer en anotar, fent així dos parcials de 12-3 i 18-5 consecutis abans de la mitja part.

La represa seguí igual,el descans no va fer que els de La Noguera agafessin confiança per abordar la segona part, fet que va fer que el primer parcial fos un monòleg local aportant 13 punts més al seu casiller i no permeten anotar als balagueristes. El següent parcial, els noguerencs aconseguirien anotar una cistella i partir d’aquí no aconseguirien deixar el seu casiller en blanc la resta del partit. El partit passà a una tònica de contracops, anadesi vingudes tant d’un euquip com de l’altre i el Torrefarrera anotà 16. EL penúltim parcial fou el menys ofensiu per part dels segrianencs que anotarien sols 9 punts mentre el Balaguer anotaria la seva màxima ofensiva com el parcial abans del descans, 5 punts. L’ultim parcial fou a favor dels locals per 14 a 4 en un partit seriós del Torrefarrera on només permeté anotar 11 punts a cada part als visitants i solucionant problemes defensius arrossegats en altres partits, posant així el 72 a 22 de marcador final.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *