3 julio, 2020

CB TORREFARRERA 40-96 CB Mollerussa

Les noies del júnior van patir massa contra un equip físicament molt superior. Tot i uns primers minuts valents de les locals, jugant de tu a tu a les rivals aquestes van començar a imposar-se sota els taulers. Poc a poc, la confiança de les noies anava minvant al mateix temps que la diferència en el marcador s’anava eixamplant.

A la represa l’equip va patir en excès. Pèrdues de pilota constants, forçades i no forçades, va suposar un càstig enorme per un equip que semblava no aixecar el cap. Tanmateix les noies van treure orgull en l’últim període i es van buidar en tota la pista per tal d’oferir una gran imatge de lluita. Ànims per les noies que no es mereixien una derrota tan abultada.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *