26 mayo, 2020

C.B. TORREFARRERA «A» 41-63 Diagonal Mar

El Sènior Femení «A» perd a casa contra un rival directe. El partit va començar de manera positiva per les locals ja que en els primers compasos del partit va poder adquirir una petita renta en el marcador (17-12). En el segon quart les visitants amb una defensa més activa van poder recuperar pilotes i anotar amb fàcilitat i així capgirar el marcador fins arribar al 27-29 a la mitja part.

En la represa del match només va haver un equip a la pista, les noies de Torrefarrera no van controlar el rebot, la defensa no va ser intensa i en atac les accions de tiro que van poder obtenir no les van aprofitar i això va fer que les rivals s’emportessín una victòria molt important per l’esdevenir de la competició.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *