26 mayo, 2020

Lima Horta 54-48 C.B. TORREFARRERA «A»

El Sènior Femení «A» perd a casa del Lima Horta rival directe en la clasificació. El partit va començar de manera igualada els dos equips anotant i defensant de la millor manera possible. El segon quart va tenir la mateixa dinàmica i al acabar la primera part el resultat era de 23-22.

A la represa del match les noies de Torrefarrera van sortir més centrades que les locals i van poder aconseguir posar-se per davant en el marcador 33-38. Però aquesta diferència es va esfumar en el darrer quart on les locals amb un gran encert des de la línia de 6,25 i amb una defensa que va col·lapsar les de Torrefarrera va fer que el Sènior Femení «A» obtingués una altre derrota important.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *