26 mayo, 2020

C.B. TORREFARRERA «A» 42-55 C.B. Saps

El Sènior Femení «A» torna a perdre a casa contra un rival directe. El partit va començar de manera igualada els 5 primers minuts però a partir del minut 5 les visitants van superar en tots els sentits a les locals arribant la final del primer quart amb una diferència de 11 punts en el marcador. El segon quart les coses van seguir igual tot i que amb menys anotació. Les locals no podien sobreposar-se a la defena visitant i en atac no aconseguien ser un equip sòlid. A la mitja part el resultat era de 11-28.

A la represa del match les noies de Torrefarrera van poder defensar amb més autoritat i l’atac va ser mes fluit i això va fer que retallessín una mica la distancia en el marcador i entrar en el darrer quart amb un desavantatge de 10 punts (26-36). Al darrer i definitiu quart l’intercanvi de cistelles va ser constant i això va fer que les de Poble Sec s’emportessín una victòria molt important.

El millor del partit el debut de la jugadora cadet Laia Vilà amb el primer equip del club.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *