Categorías
C.T. MINI FEMENÍ

C.B.Mollerussa 56 – 06 C.B.TORREFARRERA

Les noies del Mini Femení es desplaçaven dissabte, ben d’hora, a la pista del C.B.Mollerussa per disputar el seu partit.

Les visitants, tot i la gran superioritat física de les locals, no van parar de lluitar durant tot el partit, realitzant bones defenses i podent arribar a llençar a cistella practicament soles durant bastants cops. En atac, les de Torrefarrera intentaven jugar amb més passades i menys bots i això feia que la pilota arribés més ràpid al camp contrari.

Cal destacar que les visitants van fer un dels seus millors partits en el que portem de temporada i que van lluitar totes les pilotes fins al final, anant al rebot i posant-li les coses una mica més difícils a les locals.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *