Categorías
C.T. MINI FEMENÍ

C.B.TORREFARRERA 05 – 55 C.N.Tàrrega

Darrer partit d’aquesta primera fase per les noies del Mini Femení que s’enfrontaven al C.N.Tàrrega.

Les noies de Torrefarrera començaven el partit molt adormides deixant soles a les jugadores del Tàrrega que aconseguien arribar sota cistella amb molta facilitat. Conforme el partit anava avançant, les de Torrefarrera començaven a despertar, arribant a defensar i posant-li les coses una mica més difícils a les noies de Tàrrega.

En atac, les de Torrefarrera perdien la por a botar cap a cistella i intentaven jugar mitjançant passades per poder arribar abans a l’altre costat de camp i per trobar a la jugadora que estava lliure.

Acabada la primera fase només queda gaudir del Nadal i tornar amb més força i ganes d’aprendre!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *