Categorías
C.T. MINI FEMENÍ

C.B.Mollerussa 65 – 22 C.B.TORREFARRERA

Les noies de Torrefarrera es desplaçaven ben d’hora fins a Mollerussa per disputar el seu partit contra un rival amb el que ja havien jugat a la primera fase.

El partit començava amb molta igual per part dels dos equips que realitzaven bones defenses i podien còrrer al contraatac i així ho va mostrar el marcador amb un parcial de 7-4. Aquesta concentració els hi va durar poc a les de Torrefarrera que, des del 2n període fins al 6è van tornar a estar despistades en defensa, deixant a les locals acabar soles sota cistella ja que no arribavem a defensar.

En els dos darrers períodes les de Torrefarrera van canviar d’actitut i van aconseguir guanyar un període gràcies a la bona defensa que van realitzar, robant pilotes en la primer línia de passada i podent acabar fàcil sota cistella.

S’ha de treballar durant els 8 períodes noies! Seguim aprenent 🙂

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *