Categorías
C.C. TERCERA CATEGORIA FEMENINA

Peña Fragatina 39 – 42 CB TORREFARRERA

Victòria ajustada del Sènior Femení B a la pista de la Peña Fragatina, en un partit molt ajustat i molt intens durant els 40 minuts de joc.

Les noies del Sènior es van trobar amb un dur equip contra el que costava molt executar el joc d’atac, tot i les bones decisions de tot l’equip, que jugava amb el cap fred i realitzant bones situacions, l’inici del partit va estar marcat pel desencert de cara a cistella per part de les de Torrefarrera, que trobant-se amb una defensa molt dura els costava arribar a cistella. Les dificultats venien quan l’equip local aprofitava uns quants errors defensius i aconseguia anar al descans amb 6 punts a favor al marcador.

Però al tornar a pista, les visitants es van mostrar organitzades en atac i concentrades en la defensa, fet que suposava mantenir el control del partit, que tot i estar molt ajustat tota l’estona, es va aconseguir dur fins al final l’avantatja al marcador i emportar-se la victòria.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *