Categorías
C.T. CADET MASCULÍ PROMOCIÓ

CB TORREFARRERA 55 – 64 Peña Fragatina

El Cadet Masculí perd contra la Peña Fragatina en un partit disputat durant els 40 minuts de joc. Els nois del cadet van demostrar una molt bona actitud d’esforç i constància en el treball a pista, en un joc col·lectiu en atac que malauradament no sempre trobava l’encert final a cistella. Per altra banda hi van haver molts errors defensius per part dels de Torrefarrera, fet que permetia que els visitants anessin agafant distància al marcador.

Tot i anar per sota en el marcador durant tot el partit, cal dir que els locals no van deixar de lluitar en cap moment, no van donar-se per vençuts i així es va arribar al final del partit a un marcador molt més ajustat, ficant-se a dos punts a falta de dos minuts pel final, però un cop més un parell d’errors defensius finals, permetia als visitants endur-se la victòria amb el marcador final.

Molt bon treball per part de tot l’equip cadet, que partit a partit demostra el creixement i la seguretat en el sistema de joc.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *