Club

El Club Bàsquet Torrefarrera neix l’estiu del 2004 de la mà de vuit jugadors que s’havien quedat sense equip. A partir d’aquí, el Club va creixent de manera progressiva amb el poble que l’acull, Torrefarrera, per tal de donar cabuda a tots aquells nens i nenes que volen apropar-se al bàsquet. 

Arribat l’any 2010, es veu la necessitat de crear un projecte d’Escola de Bàsquet, on tots els jugadors i jugadores tinguin la possibilitat de desenvolupar-se en funció de les seves necessitats i amb els mateixos objectius que es proposa el Club.

A dia d’avui, el Club Bàsquet Torrefarrera compta amb una Escola que aglutina al voltant de 70 nens i nenes d’entre 4 i 16 anys, i tanca el projecte amb equips sèniors masculí i femení,  referents per als jugadors i jugadores de la base.

Tots els equips estan dirigits per entrenadors i entrenadores titulats per a les diferents categories que comparteixen l’objectiu del Club: formar jugadors i jugadores a través d’uns valors i d’unes estratègies educatives marcades pel compromís comú. 

A banda del projecte esportiu pròpiament dit, al llarg de cada temporada el Club Bàsquet Torrefarrera es marca el compromís de dur a terme un mínim d’activitats de col·laboració altruista amb altres entitats, com ara La Marató de TV3 o la campanya “Posa’ la gorra”, un projecte solidari amb el càncer infantil.

En definitiva, el Club Bàsquet Torrefarrera és un ens viu que, temporada rere temporada,  continua en constant moviment, amb canvis i innovacions que persegueixen que els seus membres se sentin sempre protagonistes del seu funcionament i de la seva progressió.